Gira gome gjashte kendeshe

*Minimumi Porosisë: 2000 kg

*Mund te personalizohen

*Kontaktoni per te mare katalog dhe liste cmimesh

This product is currently out of stock and unavailable.

SKU: gir-01 Categories: ,