Bar artificial per kopshte, dekorime dhe ambiente te gjelberta. Cilesi e Larte

$20.00$30.00

*Minimumi Porosisë: 500 meter katror

*Mund te personalizohet

*Kontaktoni per te mare katalog dhe liste cmimesh

 

 

Clear