Pershendetje! ose

Syze me kamera te fshehur

Cmimi Orig.: 59.00  

29.00

Ju kurseni: 30.00 (51%)
-51%
I Disponueshem


Battery: 5V DC/450 mAh
Video fromt:AVI
Read > 700kbs, write >500Kbs
Resolution: 640*480 or 1280*960
Photo: 1280*960 or 3264*2448
Support TF/Micro SD Card 1GB-8GB
Built in 450mAh Li-polymer Battery
Power duration 4-5 hours
Physical weight: 39g
Working Temperature: 0°C~60°C
Storage Temperature: - 20°C - 80°C
Operating system: Win98/ WinMe/ WinXP/ Win2000/ Windows Vista Operating system: Win98/ WinMe/ WinXP/ Win2000/ Windows Vista

Shkruani karakteret qe shikoni ne foto me siper.

 
 

Shkruani karakteret qe shikoni ne foto me siper.

Ndiq ofertat e fundit

 
 
Ngarkim...

Përshendetje!

Behuni fans i Dyqaniim.al ne facebook dhe perfitoni 5% - 15% ulje per produkte te caktuara.Pasi të keni bërë Like klikoni Tashmë i bëra! për të vazhduar në web!

Jo, Faleminderit! - Tashmë i bëra! - Tejkaloj!