Pershendetje! ose

2 Tenxhere me presion

145.00

I Disponueshem
Informacione shtesë për produktin

Një sistem gatimi me të cilin ju mund të përgatitni ushqimin tuaj shpejtë dhe shëndetshëm çdo ditë.

Mbahet kollaj: Klikoni dhe e hapni vetëm me prekjen e një butoni ... çfarë mund të jetë më e thjeshtë në një tenxhere me presion?

Siguria në 4 pika

 1. Valvula rregulluese e presionit - e cila është e rregullueshme në 107 dhe 119 ° C, e cila lejon daljen e avullit automatikisht, kur arrihet presioni maksimal (temperatura) është arritur.
 2. Bllokim ne rast presioni - Kapaku nuk mund të hapet nëse presioni i avullit nuk mbaruar plotësisht.
 3. Valvula e sigurisë - Në qoftë se presioni rritet shumë, valvula e sigurisë lejon automatikisht presionin të dalë.
 4. Dritare sigurie - Dritarja e sigurisë është një element shtesë sigurie, e cila është e punuar në kapak. Nëse ka një presion të tepërt në tenxhere kalon përmes kësaj dritare dhe avull mund t'ë dali kollaj.

Niveli i mbushjes

Shenjat e nivelit tregojnë nivelet minimale dhe maksimale të mbushjes, në varësi të asaj që po gatuani, kështu që kur mund të evitoni tejmbushjen e enës.

Material çeliku i cilësisë së lartë.

 • Rezistente ndaj ujit, me avull, Lagështisë e acideve .
 • I lehtë për tu mirëmbajtur dhe i pathyeshëm.
 • Përçueshmëri e mirë e ngrohjes
 • Trashësia e trupit të tenxhere është 1 mm
 • Trashësia e poshtme është 1 cm

Pakoja përmban:

 • 1 X Tenxhere 4 Litra
 • 1 X Tenxhere 2,5 Litra
 • 1 X Kapak Presioni Delimano
 • 1 X Kapak Xhami Delimano

Asnje koment dhe vlersim

Shkruani karakteret qe shikoni ne foto me siper.

 
 

Shkruani karakteret qe shikoni ne foto me siper.

Ndiq ofertat e fundit

 
 
Ngarkim...

Përshendetje!

Behuni fans i Dyqaniim.al ne facebook dhe perfitoni 5% - 15% ulje per produkte te caktuara.Pasi të keni bërë Like klikoni Tashmë i bëra! për të vazhduar në web!

Jo, Faleminderit! - Tashmë i bëra! - Tejkaloj!